Over EHBO Zuidwolde

EHBO-vereniging Zuidwolde

EHBO-vereniging Zuidwolde verzorgt:

• Cursussen voor het behalen van het diploma Eerste Hulp bij Ongelukken,
  • Herhalingslessen om uw diploma geldig te houden,
  • Cursussen Eerste Hulp aan Kinderen (bij voldoende belangstelling) voor mensen die geen regulier diploma EHBO hebben, wandelletsel, reanimatie en bediener AED.

Daarnaast zijn wij inzetbaar bij evenementen. Daarvoor kunt u een aanvraag indienen met het daarvoor bedoelde formulier.

Maar ook voor andere zaken kunt u bij ons terecht, zoals het houden van een lezing of presentatie over de E.H.B.O. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze vereniging bestaat uit ongeveer 75 leden.
De jaarlijkse contributie bedraagt € 45,00

De contributie van €45,00 is voor leden die op de lesavonden de herhalingslessen voor het reguliere E.H.B.O.-diploma volgen.

De contributie van €70,00 geldt voor de leden die de herhalingslessen op de zaterdag volgen.

De vereniging draait volledig op vrijwilligers. Hierdoor kan het zijn dat u niet direct antwoord of een reactie krijgt op een e-mail of telefoontje. Ingeval van email krijgt u binnen twee weken een reactie. Ingeval van telefoon, probeer het op een ander tijdstip nog een keer.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

BESTUUR

Voorzitter: Gea Wildeboer