EHBO Herhalingslessen

Lesprogramma herhalingslessen 2019

E.H.B.O.-vereniging Zuidwolde

Om je E.H.B.O-diploma geldig te houden, moet je over de nodige kennis en vaardigheden blijven beschikken. Hiervoor moet je elk jaar de herhalingslessen volgen. Gediplomeerde E.H.B.O.-instructeurs verzorgen deze lessen. Zij beoordelen ook of je voldoende competent bent. Op basis hiervan worden de diploma’s om de twee jaar verlengd.

Elk jaar worden de leden per brief uitgenodigd om de herhalingslessen te volgen. Data, tijden en andere informatie worden dat ook bekend gemaakt.

Beschik je over een geldig E.H.B.O.-diploma maar ben je nog geen lid van onze vereniging, maar zou je wel de herhalingslessen bij ons willen volgen? Neem contact op met ons secretariaat. (secretariaat@ehbo-zuidwolde.nl)

De lessen vinden (meestal) plaats in Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 149, 7921 AH  Zuidwolde

De herhalingslessen voor seizoen 2019 zullen in de periode van september t/m december gegeven worden.

Eerste Hulp aan Kinderen, Reanimatie, AED en Wandelletsel:

Ook verzorgen wij herhalingslessen voor het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen, certificaat Reanimatie, bedienaar AED en certificaat Wandelletsel. De leden die beschikken over één of meerdere certificaten zullen ook van ons een uitnodiging krijgen voor het volgen van de desbetreffende herhalingsles of lessen.

We hopen dat we weer een goed seizoen tegemoet gaan.

Voor vragen kun je mailen naar secretariaat@ehbo-zuidwolde.nl

A group of adult education students practitcing CPR chest compressioon on a dummy.