EHBO bij evenementen

vanaf 18:00 uur: € 12,50 / EHBO-er

Van Kuiertocht, Crisis Cross tot Tentfeest

EHBO-ers inhuren

Wij kunnen als vereniging ook de E.H.B.O.-post voor u bemannen. Gediplomeerde leden van onze vereniging nemen dan de E.H.B.O.-taken van u over. Wij zorgen zelf voor de verbandtassen en hebben de beschikking over een eigen AED. Er worden altijd minimaal 2 E.H.B.O.-ers ingezet. Naar gelang het risico of grootte van het evenement, of de voorwaarden in de vergunning, worden er meer mensen ingezet. Wij gaan uit van de aanvraag, maar anders nemen wij contact met u op, om in overleg de E.H.B.O.-inzet te regelen.

Wij verzoeken u onze vrijwilligers te voorzien van koffie, thee of frisdrank en bij langere diensten lunch / broodjes en- of warme maaltijden. Indien dit niet mogelijk is brengen wij € 10,00 per persoon in rekening.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u ons per mail bereiken.

Aanvraagformulier EHBO bij evenementen

Wat heeft u nodig?